Avertissement légal

Area 13.cat, és un domini a Internet amb titularitat de Narcís Puigderrajols (NIF 40291867F), C/ Maçana,48 Àtic 1ª, 17006 de Girona Espanya.
Els continguts, organització i elecció d'enllaços interessants han estat seleccionats i coordinats pel titular i els col·laboradors d'Area 13.
No es permet la utilització del logotip i l'anagrama d’Area 13®, total o parcialment, sense autorització expressa d’Area 13, excepte quan el seu ús sigui com enllaç a aquest portal.
No es permet qualsevol ús comercial no autoritzat dels continguts, o la seva revenda, excepte en el cas d’una autorització prèvia d’Area 13.
Es prohibeix la reproducció total o parcial dels continguts d'aquest web sense esmentar-ne l'origen o sol·licitar autorització.
La informació que conté aquest web ha estat elaborada per Area 13. La bústia de contacte del web té caràcter merament informatiu, sense que, en cap cas, pugui derivar-se de la resposta cap efecte jurídic vinculant.
Responsabilitat i Garanties.
Area 13 no garanteix ni es fa responsable de:
– L’absència d’errors en els continguts del portal, defectes o errates.
– Continuïtat dels continguts.
– Danys i/o perjudicis causats a un mateix o a tercers per l'ús inapropiat per part de persones alienes a Area13.
– L’absència de virus i/o altres elements perjudicials a Area 13 o al servidor que el subministra.
– Area 13 no assumeix cap mena de responsabilitat per qualsevol aspecte relatiu a pàgines web enllaçades des del portal.
Area 13 no autoritza ser enllaçada des de pàgines web que continguin informació, materials o continguts il·lícits, il·legals, degradants o obscens, que d’alguna manera contravinguin a la moral, ordre públic o a les normes bàsiques socialment acceptades.