Notícia

Inauguració de l’àrea d’autocaravanes a l’Estartit
Àrea d'autocaravanes a l'Estartit

El passat dissabte dia 7 de març es va inaugurar la nova àrea d’autocaravanes Costa Brava Àrea a l’Estartit – Girona. Es va fer l’entrega de la placa commemorativa de la Secció d’Autocaravanes de la Unió Caravanista de Catalunya. Des d’aquí volem expressar el nostre agraïment.

Àrea d'autocaravanes de l'Estartit

L’àrea està equipada amb els productes Camper Wc Wash, com ara les columnes de buidat de cassets V-304 RP i també el control d’accés desatès d’entrada i sortida de vehicles, vianants, gestió d’electricitat en plaça i aigua potable.

Els nostres millors desitjos als promotors d’aquest projecte que ara permet apropar-se i gaudir de l’Estartit i les Illes Medes als autocaravanistes amb excel·lent confort.