Notícia

Inauguració de l’àrea d’autocaravanes a l’Estartit

Inauguració de l’àrea d’autocaravanes a l’Estartit

El passat dissabte dia 7 de març es va inaugurar la nova àrea d’autocaravanes Costa Brava Àrea a l’Estartit – Girona. Es va fer l’entrega de la placa commemorativa de la Secció d’Autocaravanes de la Unió Caravanista de Catalunya. Des d’aquí volem expressar el nostre agraïment.

Inauguración del área de autocaravanas en el Estartit

L’àrea està equipada amb els productes Camper Wc Wash, com ara les columnes de buidat de cassets V-304 RP i també el control d’accés desatès d’entrada i sortida de vehicles, vianants, gestió d’electricitat en plaça i aigua potable.

Els nostres millors desitjos als promotors d’aquest projecte que ara permet apropar-se i gaudir de l’Estartit i les Illes Medes als autocaravanistes amb excel·lent confort.  

Comparteix

Contacta amb nosaltres

Tens un projecte i ara cal fer-lo realitat. És en aquest instant on apareixen multitud de dubtes. T’ajudem i acompanyem en el desenvolupament de la teva idea i posem al teu abast la nostra experiència acumulada de projectes previs.