Notícia

Evolució de la construcció d’àrees d’autocaravanes a Espanya 2010-2020

Evolució de la construcció d’àrees d’autocaravanes a Espanya 2010-2020

La construcció d’àrees d’autocaravanes a Espanya continua a bon ritme de creixement tot i el context actual.

Evolució en la construcció d'àrees d'autocaravanes a Espanya

Segons les dades proporcionades per la plataforma AreasAc, aquest increment ha estat constant durant aquest últims 10 anys. Això és un bon termòmetre de la salut del sector que indica una tendència constant de creixement. Cada vegada són més les iniciatives privades i públiques que aposten per aquest turisme al nostre país.

Des d’Àrea 13 treballem perquè a més a més, aquestes infraestructures siguin de qualitat i amb els millors equipaments, oferint noves solucions als nou reptes presents i de futur.

Comparteix

Contacta amb nosaltres

Tens un projecte i ara cal fer-lo realitat. És en aquest instant on apareixen multitud de dubtes. T’ajudem i acompanyem en el desenvolupament de la teva idea i posem al teu abast la nostra experiència acumulada de projectes previs.