Notícia

Nova àrea d’autocaravanes a Carrícola

Zona d'autocaravanes Camping Carrícola

Recentment s’ha realitzat la instal·lació de la nova zona de buidat d’autocaravanes del Camping Carrícola, a València.

buidat àrea autocaravanes Carrícola

Equipaments

La nova àrea d’autocaravanes compta amb la columna de buidat V-304 RP de CamperWcWash, amb sistema de pagament mitjançant targeta de crèdit. D’aquesta manera, es converteix en un sistema desatès disponible les 24h pels autocaravanistes.

Aquesta columna en concret compta amb un sistema d’autoneteja per la safata de buidat del casset, una aixeta pel seu esbandit i subministrament d’aigua potable. Compta amb tots els serveis que pot necessitar una autocaravana.

Comparteix

Contacta amb nosaltres

Tens un projecte i ara cal fer-lo realitat. És en aquest instant on apareixen multitud de dubtes. T’ajudem i acompanyem en el desenvolupament de la teva idea i posem al teu abast la nostra experiència acumulada de projectes previs.