Notícia

La seguretat en una àrea d’autocaravanes

La seguretat en una àrea d'autocaravanes

Per la majoria d’autocaravanistes, la seguretat és un factor clau a l’hora d’escollir una àrea d’autocaravanes, pel que hi haurem de dedicar principal atenció.

A continuació veurem diverses mesures que podem prendre per tal de reforçar la seguretat de la nostra àrea.

seguretat àrea autocaravanes

Instal·lar càmeres de videovigilància

Els sistemes de gravació no només aniran dirigits a la seguretat dels autocaravanistes, sinó que a més a més ens serviran en cas de qualsevol incidència que es pogués produir contra mobiliari, instal·lacions i equips.

Serveis d’emergència i evacuació

Haurem de preparar un pla d’evacuació i facilitar els accessos pels serveis d’emergència. La distribució dels diferents espais de l’àrea també estaran pensats perquè es pugui evacuar l’àrea de manera ràpida i efectiva.

Il·luminació

Una bona il·luminació augmenta la percepció de seguretat a l’àrea d’autocaravanes. Tot i així, és convenient suavitzar-la durant la nit per facilitar el descans dels autocaravanistes, a més de suposar-nos un estalvi considerable.

Per planificar les diverses mesures de seguretat que durem a terme, és important comptar amb un bon assessorament.

Comparteix

Contacta amb nosaltres

Tens un projecte i ara cal fer-lo realitat. És en aquest instant on apareixen multitud de dubtes. T’ajudem i acompanyem en el desenvolupament de la teva idea i posem al teu abast la nostra experiència acumulada de projectes previs.