Obertura de l’àrea d’autocaravanes d’Irún

Obertura de l’àrea d’autocaravanes d’Irún

Àrea d'autocaravanes d'Irún

Aquest divendres 29 Maig s’obre al públic la nova àrea d’autocaravanes Autocaravan Park Txingudi a Irún a Guipúscoa, que vindrà a suplir la mancança d’aquests serveis a la zona d’accés al País Basc des de la frontera francesa.

Els nostres millors desitjos als promotors d’aquest projecte que ara permet gaudir d’Irún i el seu entorn natural, especialment el fluvial, als autocaravanistes amb tota comoditat.  

Àrea d'autocaravanes d'Irún

L’àrea d’autocaravanes està equipada amb els productes Camper Wc Wash, com ara la columna de serveis S-210-F juntament amb un embornal de la sèrie P autonetejable model P-102 medium basic.

Amb aquest equipament es contribueix a la realització d’àrees d’autocaravanes amb serveis de qualitat i molt més segurs. La utilització de materials com l’acer inoxidable confereix en aquests serveis una higiene molt millor que amb altres materials.

La columna S-210-F  disposa de dos preses d’aigua independents. Una dedicada a l’esbandit dels cassets d’aigües negres i una pel emplenat d’aigua potable que estan perfectament senyalitzades i diferenciades.

Tanmateix, per evitar riscos, la columna S-210-F disposa de la protecció anti-cassets. Es tracta d’un element metàl·lic que envolta l’aixeta d’aigua potable i a seva funció és evitar que l’usuari faci ús d’aquesta per esbandir el casset d’aigües negres i toqui amb la boca d’aquest la pressa d’aigua potable. Així és disminueix considerablement el risc d’infeccions per virus i bacteris.

A la instal·lació de l’àrea d’autocaravanes d’Irún, a més de disposar dels sistemes d’auto rentat automàtic dels embornals d’aigües grises i negres amb aigua a pressió, s’ha incorporat l’opció O-801 de Camper Wc Wash. Es tracta d’una bomba que injecta desinfectant durant els cicles de rentat i esbandit dels embornals de manera que s’elimina tot remanent i així es disposa d’un moll de carrega i descàrrega amb òptimes garanties sanitàries i d’higiene.

L’àrea d’autocaravanes d’Irún disposa a més del servei de subministrament d’electricitat en plaça.