Notícia

Obertura de l’àrea d’autocaravanes d’Irún

Obertura de l'àrea d'autocaravanes d'Irún

Aquest divendres 29 Maig s’obre al públic la nova àrea d’autocaravanes Autocaravan Park Txingudi a Irún a Guipúscoa, que vindrà a suplir la mancança d’aquests serveis a la zona d’accés al País Basc des de la frontera francesa.

Els nostres millors desitjos als promotors d’aquest projecte que ara permet gaudir d’Irún i el seu entorn natural, especialment el fluvial, als autocaravanistes amb tota comoditat.  

Área de autocaravanas de Irún

L’àrea d’autocaravanes està equipada amb els productes Camper Wc Wash, com ara la columna de serveis S-210-F juntament amb un embornal de la sèrie P autonetejable model P-102 medium basic.

Amb aquest equipament es contribueix a la realització d’àrees d’autocaravanes amb serveis de qualitat i molt més segurs. La utilització de materials com l’acer inoxidable confereix en aquests serveis una higiene molt millor que amb altres materials.

La columna S-210-F  disposa de dos preses d’aigua independents. Una dedicada a l’esbandit dels cassets d’aigües negres i una pel emplenat d’aigua potable que estan perfectament senyalitzades i diferenciades.

Tanmateix, per evitar riscos, la columna S-210-F disposa de la protecció anti-cassets. Es tracta d’un element metàl·lic que envolta l’aixeta d’aigua potable i a seva funció és evitar que l’usuari faci ús d’aquesta per esbandir el casset d’aigües negres i toqui amb la boca d’aquest la pressa d’aigua potable. Així és disminueix considerablement el risc d’infeccions per virus i bacteris.

Apertura del área de autocaravanas de Irún

A la instal·lació de l’àrea d’autocaravanes d’Irún, a més de disposar dels sistemes d’auto rentat automàtic dels embornals d’aigües grises i negres amb aigua a pressió, s’ha incorporat l’opció O-801 de Camper Wc Wash. Es tracta d’una bomba que injecta desinfectant durant els cicles de rentat i esbandit dels embornals de manera que s’elimina tot remanent i així es disposa d’un moll de carrega i descàrrega amb òptimes garanties sanitàries i d’higiene.

L’àrea d’autocaravanes d’Irún disposa a més del servei de subministrament d’electricitat en plaça.

Comparteix

Contacta amb nosaltres

Tens un projecte i ara cal fer-lo realitat. És en aquest instant on apareixen multitud de dubtes. T’ajudem i acompanyem en el desenvolupament de la teva idea i posem al teu abast la nostra experiència acumulada de projectes previs.