Notícia

Primers passos per crear una àrea d’autocaravanes

Primers passos per crear una àrea d'autocaravanes

Sovint el principal dubte a l’hora d’iniciar un nou projecte és saber per on començar. A continuació donarem un cop d’ull als primers passos que hauríem de seguir per posar en marxa la nostra nova àrea d’autocaravanes. Però en primer lloc…

Què és una àrea d'autocaravanes?

què és una àrea d'autocaravanes

Per considerar un espai com a àrea d’autocaravanes, s’ha de disposar de places d’aparcament i donar resposta, com a mínim, a les necessitats d’aigua d’aquests vehicles: l’emplenat d’aigua potable i el buidat dels dipòsits d’aigües grises i negres. A part, podem oferir serveis opcionals com subministrament d’electricitat, servei de dutxes o rentadores, per exemple.

Primers passos per a crear una àrea

Pas 1: Escollir el terreny

A l’hora de triar la ubicació per obrir la nostra àrea d’autocaravanes, haurem de tenir en compte diversos criteris. Per exemple, la capacitat d’atracció turística de la zona, la facilitat d’accés, el nivell de soroll, la seguretat, la superfície, la disponibilitat de serveis… És molt important parar atenció al triar el terreny, ja que d’aquest pot dependre l’èxit o no del negoci.

Quan el tinguem escollit, podrem continuar amb el següent pas:

Pas 2: Sol·licitud del Certificat de Compatibilitat urbanística

Ens haurem de dirigir a l’ajuntament i presentar una sol·licitud en el registre. La informació que haurem de presentar és molt bàsica, però servirà perquè es facin una idea del projecte que volem crear. Quan ho tinguem aprovat, ens podrem posar amb la compra o lloguer del terreny i la redacció del projecte. Si necessites ajuda amb aquest pas, no dubtis en contactar amb nosaltres.

Comparteix

Contacta amb nosaltres

Tens un projecte i ara cal fer-lo realitat. És en aquest instant on apareixen multitud de dubtes. T’ajudem i acompanyem en el desenvolupament de la teva idea i posem al teu abast la nostra experiència acumulada de projectes previs.