Àrea de Gironella

Àrea de Gironella

Gironella és una localitat de la comarca del Bergadà (Barcelona) amb el riu Llobregat que la travessa pel bell mig. Vila medieval la qual, els seus orígens, es remunten pel cap baix al segle X. A continuació us mostrem la instal·lació que s’ha realitzat a la seva nova àrea d’autocaravanes.

Sobre l’àrea

Coordenades: 42°01’39″N 1°53’15″E

Adreça: C/ Serres de Biure, 08680 Gironella Barcelona

Contacte: 938250033 info@visitgironella.cat

Web: http://www.visitgironella.cat

Número de places: 14

Tipus: Pública

Serveis de l’àrea

Área d'autocaravanes de Gironella

Equipaments

L’àrea està equipada amb una columna de servei S-210-P de Camper Wc Wash pel subministrament d’aigua potable, buidat i esbandit de cassets d’aigües negres.

Disposa també, d’un embornal de la sèrie P model P-102 medium basic del mateix fabricant. Està controlat per la columna S-210  que realitza l’automatització del cicle de pre-rentat i el rentat principal mitjançant fotocèl·lula. Tot l’equipament està protegit de les baixes temperatures.

Al costat de les places d’estacionament s’han instal·lat dos columnes de subministrament d’energia elèctrica E-503-T-4P-TC amb sistema de pagament exclusiu a través de targeta de crèdit.

Gironella

Dades d’interès

Gironella és endinsar-se a la història a través del seu patrimoni. El Pont Vell, la casa pairal Teixidor Bassacs, la Presó, l’Església Nova de Santa Eulàlia, el Castell de Gironella, la Torre de l’Homenatge, la Torre de l’Amo, l’Església Vella de Santa Eulàlia i la Muralla. APP de Gironella

Zona molt tranquil·la amb pista de pàdel, voleu, camp de futbol, poliesportiu i piscina pública a l’estiu.

Galeria d’imatges

Localització de l’àrea

Àrea de Gironella

Àrea de Gironella

Gironella és una localitat de la comarca del Bergadà (Barcelona) amb el riu Llobregat que la travessa pel bell mig. Vila medieval la qual, els seus orígens, es remunten pel cap baix al segle X. A continuació us mostrem la instal·lació que s’ha realitzat a la seva nova àrea d’autocaravanes.

Sobre l'àrea

Coordenades: 42°01’39″N 1°53’15″E

Adreça: C/ Serres de Biure, 08680 Gironella Barcelona

Contacte: 938250033 info@visitgironella.cat

Web: https://bidaivan.com

Número de places: 14

Tipus: Pública

Serveis de l'àrea

Àrea d'autocaravanes de Gironella

Equipaments

L’àrea està equipada amb una columna de servei S-210-P de Camper Wc Wash pel subministrament d’aigua potable, buidat i esbandit de cassets d’aigües negres.

Disposa també, d’un embornal de la sèrie P model P-102 medium basic del mateix fabricant. Està controlat per la columna S-210  que realitza l’automatització del cicle de pre-rentat i el rentat principal mitjançant fotocèl·lula. Tot l’equipament està protegit de les baixes temperatures.

Al costat de les places d’estacionament s’han instal·lat dos columnes de subministrament d’energia elèctrica E-503-T-4P-TC amb sistema de pagament exclusiu a través de targeta de crèdit.

Dades d'interès

Gironella és endinsar-se a la història a través del seu patrimoni. El Pont Vell, la casa pairal Teixidor Bassacs, la Presó, l’Església Nova de Santa Eulàlia, el Castell de Gironella, la Torre de l’Homenatge, la Torre de l’Amo, l’Església Vella de Santa Eulàlia i la Muralla. APP de Gironella

Zona molt tranquil·la amb pista de pàdel, voleu, camp de futbol, poliesportiu i piscina pública a l’estiu.

Àrea d'autocaravanes de Gironella

Galeria d'imatges

Localització de l'àrea

Contacta amb nosaltres

Tens un projecte i ara cal fer-lo realitat. És en aquest instant on apareixen multitud de dubtes. T’ajudem i acompanyem en el desenvolupament de la teva idea i posem al teu abast la nostra experiència acumulada de projectes previs.