BidaiVan Camper Park

BidaiVan Camper Park

BidaiVan Camper Park és un àrea d’autocaravanes situada a Guriezo – Cantabria a 7 minuts de l’autovia A-8 i a 10 minuts de la platja d’Oriñón. Ideal per fer la ruta del nord, disposa de tots els serveis bàsics de qualitat a més d’un centre social i piscina. També disposa de servei de lloguer d’autocaravanes. A continuació et mostrarem la instal·lació realitzada.

Sobre l’àrea

Coordenades: 43°21’10″N 3°19’25″O

Adreça: Barrio del Puente, 76 39788 Guriezo Cantabria

Contacte: 683 641 858 reservas@bidaivan.com

Web: https://bidaivan.com

Número de places: 26

Tipus: Privada

Serveis de l’àrea

àrea autocaravanes BidaiVan

Equipaments

L’àrea està equipada amb una columna de servei S-210-PAY-ACQUA de Camper Wc Wash pel subministrament d’aigua potable, buidat i esbandit de cassets d’aigües negres.

Disposa també, d’un embornal de la sèrie P model P-102 medium basic del mateix fabricant. Està controlat per la columna S-210-PAY-ACQUA  que realitza l’automatització del cicle de pre-rentat i el rentat principal mitjançant fotocèl·lula.

Al costat de les places d’estacionament s’han instal·lat quatre columnes de subministrament d’energia elèctrica E-504-T-6P amb sistema de pagament

àrea autocaravanes BidaiVan

Dades d’interès

En el Bidaivan Camper Park tens disponible una amplia oferta d’oci: Des de donar un passeig en bicicleta fins fer senderisme per les rutes properes, passant per donar-te una capbussada a la piscina privada.

També disposa de barbacoes i espai para fer un “break”: cafès, refrescos, gelats.

Galeria d’imatges

Localització de l’àrea

BidaiVan Camper Park

BidaiVan Camper Park

BidaiVan Camper Park és una àrea d’autocaravanes situada a Guriezo – Cantabria a 7 minuts de l’autovia A-8 i a 10 minuts de la platja d’Oriñón. Ideal per fer la ruta del nord, disposa de tots els serveis bàsics de qualitat a més d’un centre social i piscina. També disposa de servei de lloguer d’autocaravanes. A continuació et mostrarem la instal·lació realitzada.

Sobre l'àrea

Coordenades: 43°21’10″N 3°19’25″O

Adreça: Barrio del Puente, 76 39788 Guriezo Cantabria

Contacte: 683 641 858 reservas@bidaivan.com

Web: https://bidaivan.com

Número de places: 26

Tipus: Privada

Serveis de l'àrea

Equipaments

L’àrea està equipada amb una columna de servei S-210-PAY-ACQUA de Camper Wc Wash pel subministrament d’aigua potable, buidat i esbandit de cassets d’aigües negres. Disposa també, d’un embornal de la sèrie P model P-102 medium basic del mateix fabricant. Està controlat per la columna S-210-PAY-ACQUA  que realitza l’automatització del cicle de pre-rentat i el rentat principal mitjançant fotocèl·lula. Al costat de les places d’estacionament s’han instal·lat quatre columnes de subministrament d’energia elèctrica E-504-T-6P amb sistema de pagament

Dades d'interès

En el Bidaivan Camper Park tens disponible una amplia oferta d’oci: Des de donar un passeig en bicicleta fins fer senderisme per les rutes properes, passant per donar-te una capbussada a la piscina privada.

També disposa de barbacoes i espai para fer un “break”: cafès, refrescos, gelats.

assessoria tècnica

Galeria d'imatges

Localització de l'àrea

Contacta amb nosaltres

Tens un projecte i ara cal fer-lo realitat. És en aquest instant on apareixen multitud de dubtes. T’ajudem i acompanyem en el desenvolupament de la teva idea i posem al teu abast la nostra experiència acumulada de projectes previs.